HD_MRK
Kunst en Cultuur Lopik header
Stichting Kunst en Cultuur Lopik
SNGL
 
DSPL_AGENDA_PSTS_S_MENU_THIS_YEAR

Evenementen in 2023

 
12 februari 2023
 
 
DSPL_GND_TM
Hans Kwakkernat Trio
28 januari 2018  | Aanvang 15:00 uur, inloop vanaf 14:30 uur

Trio Kwakkernaat, Mantel en Zoeteman

Huiskamerconcert Benschop

Benedeneind ZZ 417, Benschop

Op de boerderij van Edwin en Eline van Os kunnen we genieten van een jazzconcert van het trio Kwakkernaat, Mantel en Zoeteman. Een muzikaal optreden met bekende musici in een authentieke omgeving.
Aanvang: 15:00 uur, inloop vanaf 14:30 uur
Toegang: € 10,00.
Reserveren noodzakelijk via dienyscheffer@outlook.com of per 06 – 5198 2065.
Bezetting: Hans Kwakkernaat – piano, Joost Zoeteman – gitaar, Hans Mantel – contrabas.

Hans Kwakkernaat (piano) behoort al jaren tot het beste wat de Nederland op jazzgebied heeft te bieden. Hij speelde op alle major jazzfestivals, en tourde door deVerenigde Staten, IJsland, Jamaica en Zuid Amerika. Vele groten der Jazz speelden al met hem (oa James Moody, Bob Mintzer) en ook een van de drummers van het Oscar Peterson trio, Bobby Durham.

Joost Zoeteman keeps the great tradition of modern jazz guitar alive and well.  His playing keeps up with the high standards of the greats, and at the same time brings a fresh sound and approach to this rich history”.  Deze woorden komen van de bekende Amerikaanse gitarist Roni Ben Hur en hebben betrekking op het debuut album wat Joost komend jaar uitbrengt bij het Duitse  jazzlabel HGBS. Joost speelt al jaren als “sideman” in vele jazzbezettingen. Met dit programma staat zijn voorliefde voor de prachtige jazztraditie voorop. 

Bassist Hans Mantel heeft in zijn lange carrière inmiddels met bijna alle grootheden uit de jazz het podium gedeeld. Hij is tevens bekend als presentator van radio en tv.     

 

DSPL_GND_THIS_YEAR
 

Evenementen in 2023

 
12
feb
Huiskamerconcert in Franse sferen
12 feb 2023
Graafdijk 86, Lopik