HD_MRK
Kunst en Cultuur Lopik header
Stichting Kunst en Cultuur Lopik
SNGL
 
DSPL_AGENDA_PSTS_S_MENU_THIS_YEAR

Evenementen in 2023

 
12 februari 2023
 
 
DSPL_GND_TM
27 augustus 2022  | Aanvang 20.00

Klassiek aan de Lek

Waterklanken

Dijkhuis, Jaarsveld

Klassiek aan de Lek op 27 augustus in Jaarsveld: Een muzikaal hoogtepunt

Stichting Kunst en Cultuur Lopik organiseert al vele jaren concerten, lezingen, culturele en historische evenementen en verzorgt exposities.

Verheugend is dat de traditie van het zomeravond openluchtconcert Klassiek aan de Lek op de laatste zaterdagavond in augustus kon worden voorgezet. Ter gelegenheid van de viering van 900 jaar Waterbeheer en de verbondenheid met het historische Dijkhuis in Jaarsveld aan de Lek speelden de musici muziek gebaseerd op de golven van de zee en de stroming van het water in de rivieren.

Deze “Waterklanken” werden vertolkt door Club Classique. Een muzikaal netwerk van jonge, professionele en bevlogen musici, die onder de bezielende leiding van Myrthe Helder(violist) en Leonard Besseling (cellist) werken van bekende componisten op het podium brachten. Een concert waarbij ze met Heleen Oomen (klarinet), sopraan Fee Suzanne de Ruiter, Anne-Marie den Herder (altviool) en Lestari Scholtes (vleugel) zorgden voor een onvergetelijke muzikale avond.

 

Fotoverslag

Door op onderstaande foto’s te klikken, worden deze vergroot en kunt u met de pijltjes naar de volgende foto; er zullen dan nog meer foto’s verschijnen.

DSPL_GND_THIS_YEAR
 

Evenementen in 2023

 
12
feb
Huiskamerconcert in Franse sferen
12 feb 2023
Graafdijk 86, Lopik